Tel: +36(70)264-7665

Grafikai tervezés, arculattervezés, bannerek tervezése, egyedi grafikák

Honlapkészítés

Weboldal készítés, bemutatkozó honlap, üzleti honlapkészítés, képernyőhöz igazodó megjelenés, keresőbarát kialakítás, korrekt árak.

Egy erős weboldal gyorsítja cége növekedését! Ne maradjon le versenytársaitól! Kérje weblap készítés ajánlatunkat!

Honlapkészítés korrekt áron

Induló vállalkozásnak kötelező elgondolkodniuk, holnapkészítésen.

Ma a vállalkozásnak rendelkeznie kellene olyan webhellyel, ami legalább tájékoztat a cég tevékenységéről.

Egy weblap megléte az online üzleti tevékenység szerves része lett mára. A modern kor embere már az interneten keresi az információkat. Az internet adta előnyök segítségével a szolgáltatást kereső így találja meg a számára legjobb választást. Ezért fontos, hogy a célnak megfelelő honlap a vállalkozás rendelkezésére álljon.

A közösségi média profil nem elegendő! Átgondolt weblap tervezés nélkül nem fogja tudni bevonni a webhely látogatóit és átalakítani őket ügyfelekké.

Mi abban tudunk segíteni, hogy honlapját elkészítjük, az Ön tevékenysége szerinti jellemzők alapján.

Mit nyújtunk?

 • Testre szabott honlap design-t
 • Marketing szemléletű tervezést
 • Felhasználóbarát kezelést
 • CMS admin felületet

Kihozzuk a maximumot!

   • Nem használunk vásárolt sablonokat.
   • Honlapja teljes egészében Önre szabott lesz
   • Átadás után oktatás

   Ezt várhatja tőlünk:

   Olyan weboldal készítési szolgáltatást ajánlunk, amellyel pozitívan befolyásolhatja ügyfeleit a vállalkozása online megjelenése.
   Honlapkészítés, weboldal készítési árak, weboldal készítés

   Modern honlap dizájn

   A honlap egy sikeres vállalkozásnak a meghatározó része. Ezért a honlapnak illeszkednie kell a cég megjelenésébe, és az üzleti stratégiájához. A megfelelő arculat kialakítása elengedhetetlen!

   A meggyőző kommunikáció

   Elengedhetetlen a honlapkészítés során, hogy kiket akarunk megcélozni. Tehát az egyik kulcs a sikerhez, ha a honlap szövege vonzóvá teszi a cég szolgáltatását a célcsoportja számára.

   Releváns közönség

   El kell érni, hogy az üzenet megfogja a célközönséget. Ezt megteheti ösztönöző honlap szöveggel! Használhatja honlapját sikeresen online értékesítésre, szolgáltatás bemutatására, kapcsolatfelvételre, termékek bemutatása, üzlet felkeresésére, hírlevél feliratkozásra. Ha növelni szeretné bevételeit, tudatos marketing stratégiára is szüksége lesz, hogy a megfelelő vásárlói réteget megtalálja.

   Mit kap a weboldal készítési szolgáltatásunkkal?

   Ismerje meg azokat a főbb funkciókat amiket kap tőlünk, ha mi készítjük el honlapját.

   CMS admin felület

   Átadás után a honlapot önállóan lehet szerkeszteni, bővíteni. A kezeléshez egy alap Word szintű ismeret elegendő.

   Mobilbarát honlap

   Az álltalunk tervezett honlapok jól igazodnak a különféle képernyőkhöz, így a telefonokhoz is.

   SEO barát felépítés

   A honlap keresőbarát kialakítású lesz. Átadáskor a tartalom is így lesz kialakítva a megbeszélt oldalaknál.

   Több nyelvű kialakítás

   Ha igény van rá a honlapját úgy tervezzük meg, hogy több nyelven is tudjon kommunikálni.

   Közösségi gombok

   A honlap kialakításánál figyelmet kap a közösségi megosztás lehetősége is, hogy mindenhol jelen lehessen.

   Hírlevél funkció

   Ezen opció segítségével lehet elérni ügyfeleket, építeni adatbázist és kapcsolatot tartani. Ajánlott lehetőség.

   Weboldal készítés folyamata

   Ha eldöntötte már, hogy weboldalt akar vállalkozásának, akkor biztosan szeretné tudni, hogy milyen folyamatok kellenek a megvalósításhoz. Ezen érdemes kapcsolatfelvétel előtt gondolkodni, hogy minél részletesebb választ adjon a kérdéseinkre.

   Mi a honlap célja

   Ha nem tudjuk elérni kívánt a célt - vagyis mit várunk a honlapunktól -, akkor inkább ne is akarjunk honlapot. A honlap funkcióját pontosan meg kell határozzuk. Határozzuk meg, hogy információt közvetítünk, szolgáltatást, vagy terméket értékesítünk, vagy hírlevél feliratkozókat akarunk gyűjteni az adatbázisunk bővítésére. Amint megvan a honlap célja, akkor ezen infók alapján lehet az egész honlaptervezést elkezdeni.

   A domain név meghatározása

   Frappáns, rövid, jól megjegyezhető legyen. Nem árt, ha tartalmazza kedvenc kulcsszavunkat is, de lehet cégnév és a brand nevünk is. Ez utóbbi hosszútávon bizonyulhat jó választásnak. Viszont, ha nem jól választunk, akkor sikerhez rögösebb út fog vezetni.

   A honlap tárhelye

   A honlap üzemeltetéséhez szükség lesz tárhelyre is. Fontos, hogy a tárhelyen lehessen futtatni CMS rendszereket. A tárhely mérete attól függ, hogy milyen szolgáltatást akar indítani. Egy bemutatkozó oldalnak elég 1GB tárhely, egy áruháznak, ahol digitális termékek is vannak, ott már 5-10 GB tárhely, vagy annál több szükséges. Ha nem biztos a dolgába szóljon, segítünk a választásban.

   A honlap látványvilága

   Ennél a résznél kell eldönteni, hogy a szín-és látványvilág milyen hatást gyakoroljon a honlap látogatójára. A bizalom kialakításában az első benyomás sokat számít, így érdemes időt szakítani erre a feladatra. Ha van már meglévő arculat, az már nagyon sokat tud segíteni. Bár sablonokkal nem foglalkozunk és nem is vállalunk honlapot ilyen megoldással, de szoktuk ajánlani, hogy keressenek olyan weboldalt, ami közel áll az elképzeléshez. Így vizuálisan látva már könnyebb elképzelni a végeredményt is. Ha végkép nincs ötlete, ránk is bízhatja a teljes tervezést.

   Szöveg és képi tartalom

   A legtöbb fejtörést a honlap tartalma szokta okozni. Nem mindenki tud úgy írni, mint a hivatásos szövegírók, de ha a szöveg nem megfelelő, akkor hiába a szép weboldal, nem lesz vonzó a tartalom. Más oldalakról sem érdemes másolni, mert ezzel a keresőmotorok büntetését kapja. A honlap szöveg legyen egyértelmű, könnyen érthető, hogy egy egyszerű ember is megértse. Ha végkép elakad, ránk bízhatja a szövegírást teljes egészében.

   A képekkel sem más a helyzet. Ha nem saját képpel dolgozik, akkor bizony egy jó minőségű stock fotóért fizetni kell, ha nem akar pert a kép tulajdonosával. Vannak azonban olyan képletöltő oldalak, ahol biztosítják az ingyenes üzleti felhasználás jogait is megkötések nélkül. Ha erre sincs ideje, mi felvállaljuk a képek beszerzését, vagy elkészítését is.

   Elkészült honlapterveink

   Pár honlap a teljesség igénye nélkül...

   Amennyiben kérdése van tegye fel nekünk!

   Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk és szolgáltatásaink iránt. Az alábbi adatok megadását követően rövid időn belül válaszolunk Önnek a a megadott elérhetőségei valamelyikén.

   Minél bővebb, pontosabb információkat ad meg nekünk, annál pontosabban tudjuk behatárolni az árat.