Tel: +36(70)264-7665

Grafikai tervezés, arculattervezés, bannerek tervezése, egyedi grafikák

Névjegykártya tervezés és nyomtatás

Egy jó névjegykártya kellene? Terveztesse meg velünk névjegyét! A tervezéstől a nyomtatásig számíthat ránk. Igazodni tudunk elképzeléséhez, vagy arculatához.

Névjegykártya tervezés, amely felkelti az emberek figyelmét

A névjegykártya az egyik legfontosabb üzleti azonosító, amely elősegíti a professzionális személyes kapcsolatfelvételt vállalat és ügyfél között. Ez az egyszerű lap csak azért nem egyszerű, mert ez tartalmazza a vállalkozásának kapcsolattartási adatait, és az ügyfelek ezen a kártyán keresztül érik el Önt. Ezért a névjegykártya kialakításának fontossága a vállalkozás számára nem lehet utolsó dolog. Nem számít, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet folytat jelenleg, üzleti identitásához profi névjegykártyát kell használnia. Hisszük, hogy a névjegykártya jelenti vállalkozásának elsődleges bemutatkozását mások felé, és ehhez professzionális és kreatív névjegykártya-szolgáltatást kell igénybe vennie.

Mit nyújtunk?

 • Profi névjegy tervezést
 • Gyors, pontos munkát
 • Nyomdai kivitelezést
 • Ingyenes házhoz szállítást

Kihozzuk a maximumot!

   • A névjegy az Ön paramétereihez lesz tervezve, így illeszkedni fog arculatához, egyéniségéhez.
   • 1-2 munkanapon belüli nyomtatási lehetőség

   Ezt várhatja tőlünk:

   A névjegyről pillanatok alatt be lehet olvasni az okos telefonokba az elérhetőséget, így nincs elírás, nincs elveszett cím. Mi már kihasználjuk a technológia adta lehetőségeket! Éljen vele Ön is!
   Névjegykártya tervezés nyomtatás és ingyenes szállítás

   Hogy ne legyen zavarban...

   Egy névjegykártya megléte bizalmat sugallhat, mert az első benyomás ha jó, akkor ezt eredményezi. Ha nincs névjegykártya az bizony probléma szokott lenni, ami kellemetlen, és bizalomvesztés a büntetés. Ez egy minimális költségű munkaeszköz, aminek a hiánya több kárt okoz, mint hasznot..

   A jó névjegykártya informál

   A névjegykártya már nemcsak név és telefonszám tartalmat jelent, hanem olyan eszköz, aminek segítségével jóval több információt lehet megadni, mint ami ezen a kis felületen elfér. Új tervezésnél érdemes figyelembe venni ezeket a szempontokat!

   A névjegykártya és az okos eszközök

   Korszerű névjegykártyával közvetlenül be lehet importálni az információt a készülékbe, ahonnan a szokásos módon lehet kapcsolatot felvenni, vagy informálódni honlapon. Akar egy ilyen névjegyet? Rendeljen!

   Egy modern névjegykártya mára sok mindent tud

   A névjegy kártyát még mindig kapcsolattartási céllal készítik, de egyre inkább információkat is közöl, hála a technológiai fejlődésnek.

   Első benyomás

   A névjegy kinézete alapján, már kialakul az a bizonyos első benyomás. Ennek fontosságát ne becsülje le!

   Kapcsolati adatok

   A lényeges adatok olvashatósága fontos! A szép dizájn nem elég. Az olvashatóság nagyon fontos!

   Beosztás és tevékenység

   Túlzsúfolni sem szerencsés szöveggel a névjegyet, mert zavaró lehet. Törekedjünk a tőmondatokra inkább.

   Több oldal

   Két oldalas névjegy már alapdolog, ezen már sok minden elfér. A négy oldalason már lehet térkép, vagy bővebb szöveg.

   QR kód

   Nagyon hasznos eszköz. pillanatok alatt be lehet olvasni a névjegyről és elmenteni a telefonba a QR tartalmat.

   Bizalom

   A névjegykártya ha nincs mindig kéznél, kellemetlen perceket okozhat, ha van és jó benyomást kelt, meglesz a bizalom is.

   Mire készüljön névjegykártya rendelésor

   Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen információ kell nekünk, ha névjegykártyát rendel tőlünk.

   Milyen infó kerüljön a névjegyre?

   Az alap adatok mindenképpen. Név, telefonszám, e-mail cím, ha van honlap, akkor azt is tüntessük fel. Ezek az infók a dizájnt is beleszámolva így jól olvashatóak lesznek. Ha ennél több információt akarunk feltüntetni a névjegykártyán, akkor gondolkozzon a második oldal használata is.

   Tükrözze az egyéniséget!

   Amennyiben nem csak a kapcsolati infók átadása a lényeg, hanem a brand, márka kiépítése is, akkor a névjegyet érdemes az arculatunkhoz igazítani. A névjegyen kapjon helyet a cég logója mindenképpen. A betűtípusok és a színvilág is legyen egyező. Ezek az információk fontosak, megrendeléskor tudassa ezeket az információkat is

   Plusz tartalom

   Amennyiben sok szöveget akar a névjegyen viszontlátni, úgy érdemes négy oldalban gondolkodni. Így a zsúfoltság érzete nélkül tud információt átadni.

   QR kód használata

   A QR kód egy nagyszerű találmány! Segítségével egy egyszerű QR kód olvasó segítségével pillanatok alatt sok információt oszthat meg tevékenységéről. Ilyen olvasó a legtöbb telefonban alapból benne van, de ingyenesen is elérhető alkalmazás. Még mindig kevesen használják, pedig hasznos eszköz!

   Nyomtatás

   A fenti infók alapján, már ki lehet indulni, hogy a névjegykártya várhatóan hány oldalas lesz.

   Rendelésnél ne feledje megadni a darabszámot és csatolni a névhegykártya tartalmát. A kapott infók alapján tudjuk meghatározni a korrekt árat az Ön számára.

   Névjegykártya terveink

   Pár alkotás kedvenc munkáinkból.

   Amennyiben kérdése van tegye fel nekünk!

   Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk és szolgáltatásaink iránt. Az alábbi adatok megadását követően rövid időn belül válaszolunk Önnek a a megadott elérhetőségei valamelyikén.

   Minél bővebb, pontosabb információkat ad meg nekünk, annál pontosabban tudjuk behatárolni az árat.