Tel: +36(70)264-7665

Grafikai tervezés, arculattervezés, bannerek tervezése, egyedi grafikák

Illusztráció készítés és könyvillusztrálás

Illusztráció kellene dekorációnak, vagy könyvillusztrációnak?

Grafikáinkkal sok mindent tudunk ábrázolni, ami lehet drámai, vagy akár vicces. Az illusztrációink, grafikáink éppen úgy használhatóak az üzleti életben, mint a fantázia megjelenítésére.

Miért fontos az illusztráció és a grafika? Mihez kellhetnek?

 Az illusztrációk emberemlékezet óta jelen vannak történelmünkben. A régi időkben az illusztráció egy egyszerű szemléltető eszköz volt, ami fokozatosan alakult át az igényeknek megfelelően. Ma már nagyon sok felhasználási területe van.

Jelen van már nemcsak a mindennapokban, hanem az üzleti életben is. Van terület, ahol szemléltet, van, ahol értékesít, tájékoztat.

Az illusztráció akkor igazán hatásos, ha ismerjük a rendeltetését és a célját! Ez pedig csak akkor sikerül, ha tudatosítjuk a fantáziánkban lezajló folyamatokat. Amennyiben ezt a célt sikerül átadnia nekünk, úgy az elkészült grafika hatása sem marad el!

Mit nyújtunk?

  • Kreatív fantáziát
  • Pszichológiára épült tanulmányokat
  • Határidő tartást
  • Korrekt árakat

Kihozzuk a maximumot!

A fő feladatunk, hogy az Ön igényéhez hozzáadjuk azt az alkotói pluszt, ami teljesebbé teszi az elvégzendő feladatot.

Ezt várhatja tőlünk:

Grafikáinkkal tudunk ábrázolni sok mindent, de ismernünk kell a grafika célját és rendeltetését ahhoz, hogy a maximumot hozzuk ki rajzainkból.

illusztráció készítés, könyv illusztráció, grafikus

Üzlet és illusztráció

A termékillusztrációk egyik előnye, hogy a fotóktól eltérően a valóságtól elrugaszkodva lehet ábrázolni terméket szolgáltatást. Grafikáink ebben segíteni tudnak.

Könyv illusztrálás

A meséktől a nyelvkönyvekig készítünk illusztrációkat. Grafikáink kiegészítik a könyv tartalmát, ami a valóságos és a fantázia világ érzékletes ábrázolásától a stilizált ábrákig terjed.

Dekoráció és díszítés

A szobák hangulatát fel tudja dobni egy találó grafika vagy egy jó illusztráció. Digitális festészetünk révén kedvezőbb áron juthat egyedi képekhez. A kész képet kérheti vásznon, vagy papíron, poszterként is.

Miket tudunk illusztrálni?

Minden területnek megvan a maga grafikai stílusa, ezért nem mindegy, hogy milyen stílust hol használunk...

Könyvek

Regények illusztrációinak elkészítése, akár klasszikus, akár modern stílusban. Legyen plusz tartalom a könyvében!

Képeskönyvek / mesék

Illusztrációk nélkül a mesekönyv nem jó üzleti befektetés. Az illusztrációk segítenek megérteni a mesét.

Tankönyvek / nyelvkönyvek

Egy száraz szöveg megértése magyarázó ábrák nélkül jóval nehezebb, mint jó illusztrációkkal.

Fali képek / poszterek

Legyen saját képe! Egy jó poszter, vagy vászonkép a szoba hangulatát nagymértékben befolyásolja.

Termék illusztráció

A termékillusztráció a konferenciák, termékbemutatók elengedhetetlen kelléke. Érdemes használni!

Egyéb gafika

Borító grafikák, egyéni méretű, vagy alakú illusztrációk vagy sehova nem sorolt grafikai munkák készítése.

Az illusztráció pszichológiája

Egy adott terület pszichológiai ismerete hatalmas lehetőséget ad a grafikusunknak a formák és a színek meghatározásakor, amiből kialakul az érzelmekre ható kép. A munkáink elkezdésekor tanulmányozzuk az adott területre jellemző pszichológiai profilt, hogy minél pontosabb grafikák készülhessenek el.

A könyv illusztrálása

A könyvek létezése óta az illusztrációknak nagy szerep jut a könyvek népszerűsítésében és az értékesítésében. A könyvillusztrációk használatával ki lehet fejezni érzelmeket, cselekményeket. A borító például meghatározhatja a könyv hangulatvilágát, és sokat elárulhat a tartalmáról is.

Meseillusztráció

A könyvek világában talán a legnépszerűbb könyvek a mesekönyvek. A legkisebb olvasók számára a képeskönyvek jelentik az igazán érdekes tartalmat, lévén, hogy nem nagyon tudnak még olvasni, ezért inkább nézik az illusztrációkat és elképzelik, hogy mi is lehet a mese története valójában. Másrészről az illusztrációk segítik a gyerekeket az olvasás megszeretésében is, mert először ugyan a képekért nézik a könyveket, de fokozatosan, ahogy tanulnak olvasni, megszeretik a történeteket, és már nem csak a szép képek kedvéért olvasnak, hanem a történetért is.

Tankönyvek, nyelvkönyvek, tanulmányrajzok

Mindenki számára érthető ennek a könyvcsoportnak a fontossága. Itt már nem csak az a meghatározó, hogy szép legyen a grafika, hanem szemléltessen, és kiegészítse a tankönyv vagy dokumentum anyagát. Itt is különbséget kell tenni korosztályok és témák szerint, amit a grafikusnak figyelembe kell vennie.

Termékillusztrálás

A termékillusztráció a konferenciák, termékbemutatók elengedhetetlen kelléke. Hangsúlyosan lehet velük kommunikálni termékeket és szolgáltatásokat is. A termékillusztráció helyettesíthető ugyan fotókkal, de ezek teljesen más érzelmi hatást váltanak ki az emberekben. A termékillusztrációk által ki lehet emelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket a megrendelő fontosnak tart. Előnye, hogy teljesen szokatlan vagy meghökkentő nézetekből is lehet ábrázolni. A termékillusztráció sikeresen alkalmazható humorral, groteszk látásmóddal, vagy kitalált környezetbe ültetve a funkcionalitását demonstráló ábrával vegyítve. Az eredmény minden esetben egyedi és hatásos. A termékillusztráció egyedi volta miatt olyan propagandaanyagot lehet készíteni, ami nem csak kiemeli a többi cég közül, de esztétikai és kulturális élményt is nyújthat.

Poszterek, vászonképek

Digitális festészetünk lévén szinte bármilyen stílusú vagy tartalmú képet ábrázolni tudunk, amit poszterként, vagy vászonképként rendelhet meg tőlünk.

Eddigi illusztrációinkból válogatás

Pár alkotás kedvenc munkáinkból, a teljesség igénye nélkül.

Amennyiben kérdése van tegye fel nekünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk és szolgáltatásaink iránt. Az alábbi adatok megadását követően rövid időn belül válaszolunk Önnek a a megadott elérhetőségei valamelyikén.

Minél bővebb, pontosabb információkat ad meg nekünk, annál pontosabban tudjuk behatárolni az árat.