Tel: +36(70)264-7665

Grafikai tervezés, arculattervezés, bannerek tervezése, egyedi grafikák

Arculattervezés és arculat kialakítás

Az arculat, vagyis a vizuális megjelenés hozzásegíti vállalkozását, hogy elérje azt a kommunikációs szintet, amit ténylegesen képviselni akar.

Mire jó az arculat?

Az arculat nem egy szépen megtervezett grafika, hanem a cég értékesítési rendszerének a része, mely segíti az értékesítésben és az eladásban.

Az arculat tervezést befektetésnek kell tekinteni. Az arculatépítés ugyanolyan alapvető üzleti tevékenység, mint egy iroda bérbeadása vagy egy termék, szolgáltatás fejlesztése. Mi ezt az irányt tartjuk szem előtt, amikor elkezdjük a tervezést Önnel.

Mit nyújtunk?

  • Egységes egyéniséget
  • Határidőt
Arculat tervezés, grafikai tervezés

Az arculattervezés stratégiája

Azért, hogy a vállalat számára releváns arculat készüljön, fontos, hogy a tervezést alapos előkészület előzze meg. Felmérjük a tevékenységi területet, és üzleti szempontok alapján készítjük el a céges arculatot.

Kisarculat - a leggyakrabban kért opciók

Egy kezdő vállalkozásnak a legalapvetőbb arculati elemekre lesz szüksége. Ezek a logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, pecsét, honlap. Közülük a legtöbbet használt elemek a logó és a névjegykártya. Egy arculat megtervezését a logóval szokták kezdeni. A logó fogja megkülönböztetni a céget, más cégétől, vagyis a céget fogja képviselni különböző felületeken, fórumokon.

Ha szüksége van kis- és nagyarculat tervezésre...

Új arculattal új lehetőségek! A céges arculat olyan vizuális építmény, amelyet a vállalat egész képviseletére alkalmaznak - a logóktól kezdve a használt színekig bezárólag.

Első benyomás

Az arculat akkor működik jól. ha egységes és bizalmat, erőt sugároz az ügyfelek felé.

Megkülönböztetés

Az arculati elemeket a más cégektől való megkülönböztetés miatt kell használni. Ezért is oly fontos a megléte!

Testre szabva

Egy vállalat tevékenysége, és egyénisége meghatározza az arculati elemek hatását és üzenetét.

Induláshoz alap eszközök

A kezdő vállalkozóknak a logó, névjegy és a honlap a legfontosabb eszközeik.

Információ

Az arculatnál fontos, hogy közvetítse a cég üzenetét az ügyfelei számára. 

Bizalom

Hiába jó egy arculat, ha a mögötte lévő tartalom egy üres lufi csupán...

Az arculat tervezés folyamata

Logóra, vagy bármilyen arculati elemre van szüksége, a tervezési folyamatunk ugyanúgy működik:

A folyamat:

  • Javaslat
  • árazás, téma kutatás
  • tervezés
  • finomítás
  • véglegesítés

Az arculat tervezés lépései

Arculattervezés és grafikai tervezés

Javaslat, árazás

Amint felveszi velünk a kapcsolatot és elküldi elgondolását, mi ezen infók alapján beárazzuk a projektet. Amennyiben valami nem egyértelmű, akkor pontosítunk. Nagyobb projekteknél szerződést kötünk, kisebbeknél elég a levelezés, de mindenképpen írásos megerősítés kell a munka elkezdéséhez.

Kutatás

A kutatás az arculattervezés legfontosabb lépése. e nélkül nem tudjuk megtervezni a logót és az arculat általános megjelenését.

A lépések a következők:

Kérdéseket teszünk fel a történelmével, közönségével, versenytársaival és jövőbeli céljaival kapcsolatban. Majd megbeszéljük a válaszokat

Felmérés a meglévő anyagokról

A meglévő anyagok és a piaci trendek alapján létrehozunk egy vázlatot. Mielőtt bármilyen anyagot elkészítenénk, ellenőrizzük, hogy mindenki ugyanazt a gondolatelvet követi e.

Tervezés

Egy koncepciót készítünk a megbeszéltek alapján, amelyet az arculattervezési folyamat elején beszéltünk meg. Ezt a tervet elküldjük Önnek, hogy átnézze, és véleményezze. Esetlegesen, ha több tervre lenne igény, azt az árkérésnél jelezni kell. Amennyiben a folyamat közben merül fel újabb tervekre igény, erre újabb árat adunk.

Finomítás

Az átküldött anyag alapján jöhetnek a részletek kidolgozásai. Szükség esetén néhány fordulóban elvégezzük a kért korrekciókat. A korrekciós kérelmet lehetőleg egyszerre juttassa vissza hozzánk és írásban, így nagy valószínűséggel nem marad ki semmi. A projekt 3 javítási kört tartalmaz. Ha enné többre van szükség, azt óradíjjal számoljuk, amit előre jelezni fogunk. A gyakorlatban elég szokott lenni a három körös forduló!

Átadás

Miután a terveket elfogadták létrehozzuk a grafikák fájljait. A kész anyagokat átadásra kerülnek Önnek.

Igény esetén a nyomtatásra szánt anyagokat nyomtatjuk is. A nyomtatás díját nem tartalmazza alap esetben az eredeti árajánlatunk, ez külön tételként fog szerepelni a számlánkon.

Kis, vagy nagyarculati referenciánk

Amennyiben kérdése van tegye fel nekünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk és szolgáltatásaink iránt. Az alábbi adatok megadását követően rövid időn belül válaszolunk Önnek a a megadott elérhetőségei valamelyikén.

Minél bővebb, pontosabb információkat ad meg nekünk, annál pontosabban tudjuk behatárolni az árat.