Galantusz Grafika

Szórólap ötletek

Szórólap tervezése
A figyelem megragadás szórólap segítségével

A figyelem megragadás szórólap segítségével

Csábító lehetőség lehet a közösségi alkalmazásokat használni, amelyekben hirdethetjük szolgáltatásainkat, de néha a bevált eszközök a leghatékonyabbak, ilyen eszköz például a szórólap.

 Az utcán és a postaládákba kiosztott szórólapok - amelyek gyakran a következő szemetesbe kerülnek - még mindig helyet kapnak a mai marketingkampányokban.

Előnyük, hogy a szórólapok kézzelfoghatóak, költséghatékonyak és hihetetlenül sokoldalúak. Ha jól tervezik meg, akkor a megfelelő üzenettel és a megfelelő időben elérhetik a megfelelő közönséget.

Íme a Galantusz Grafika ötletei, amely inspirációt nyújt a szórólapban gondolkodónak.

Játssz a színekkel!

Szórólap színkavalkád

Az élénk színek, rendhagyó minták vonzzák a szórólapra a figyelmet. Válassz merész, élénk hátteret, vagy használj kontrasztos színeket. Pusztán a színek által is behatárolhatod, hogy milyen közegnek szánod az üzenetedet: például gyerekeknek, vagy szépségiparnak akarsz értékesíteni.

Próbáld ki a sötét színeket

Szórólap tervezés sötét színekkel

A fekete vagy szürkés árnyalatok is vonzhatják a figyelmet, úgy, mint az élénk színek. A fekete színekkel készített szórólap különösen hatékony marketing eszköz lehet a luxusmárkáknál. 

Legyen egyszerű

Nem kell túlzásokba esni, a kevesebb néha több elv itt nagyon is érvényesül. A szórólapot annyi információval kell megtölteni, hogy az érdeklődést felkeltse. A kulcsfontosságú mondanivalóra kell összpontosítani, lehetőleg minimalista kivitelben, hogy minél egyszerűbben menjen végbe a döntési folyamat az érdeklődőben. A bővebb információt megkaphatja az üzletben, vagy a honlapon is az, aki érdeklődni akar a szórólap tartalmáról bővebben. A lényeg, hogy a figyelmet megragadjuk.

Nem akar kockáztatni? Bízza szakemberre a szórólap készítését!

A Galantusz Grafika már elég régóta tervez kiadványokat, így a szórólap tervezés területén is nagy tapasztalatunk van. A ránk bízott szórólap tervezés szempontjait átbeszéljük, vagy javaslatokat teszünk a szórólap optimális hatása eléréséhez. Kérje ajánlatunkat!

Kategória:

Kérje ajánlatunkat!

Grafikai szolgáltatáshoz, keres megbízható céget?

Akkor ne keressen tovább! Kérje szemékyre szabott ajánlatunkat!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB