Tel: +36(70)264-7665

Grafikai tervezés, arculattervezés, bannerek tervezése, egyedi grafikák

Hogyan szerezzünk ügyfeleket hirdetés segítségével

Ügyfélszerzés, avagy célzott látogatók a honlapodra, akikből belátható időn belül vásárlók lehetnek

Régebben egy reklámot, ha feladott valaki, akkor nemigen volt lehetősége, hogy azt célzott formában tegye meg és nem is volt mindenki tudatában annak, hogy jobban járnának, ha pozícionálnák a hirdetéseket. Az idő múlásával, azonban rájöttek a cégek, hogy a hirdetési költség legalább 80 százaléka kidobott pénz, mert azoknak is fizetve van a reklámköltség, akiket nem érdekel a reklámozott szolgáltatás. Vagyis, nem érdemes azoknak húst árulni, akik vegetáriánusok…

Galantusz Grafika

Közösségi média vagy honlap? Ez a kérdés...

Helyettesítheti-e a céges közösségi oldal a vállalati honlap készítését?

A közösségi oldalak egyre erősebb tartalmi felületek, ahol egy cég jelenléte kétségtelenül egyre fontosabb szerepet kap. Sokak szerint a közösségi oldalak megléte mára feleslegessé teszik a saját webhely készítését, így az ekként gondolkodóknak nincs is saját honlapjuk. Azonban az ilyen stratégiának nem mindig van jó vége…

Galantusz Grafika

A címsorok jelentősége

Mi a feladata a címsoroknak a honlapon és a hirdetésekben?

A honlapkészítés dizájnján túl, nagy szerep jut a honlap szövegezésének is. A honlap szövegének minden esetben olyan érzelmet kell kiváltania az olvasóban, hogy cselekvésre ösztönözze olvasóját. Viszont, ahhoz, hogy az ajánlatunkat megtudják el kell olvasni a honlap szövegét. Erre a feladatra találták ki a címsorokat!

Galantusz Grafika

A legjobb, ha Te uralod a piacot

Eléggé gyakori probléma amikor a céged sok másik hasonló tevékenységű céggel kerül egykalap alá. Sokan hiszik, hogy az egyetlen jó megoldás ilyenkor az árengedmény. Azonban van egy jobb megoldás: A pozicionálás. A lényege, hogy más legyél, olyan, amiből csak egy található abban a piaci szegmensben, amiben Te lenni akarsz.

Galantusz Grafika
Szórólap tervezése
A figyelem megragadás szórólap segítségével

Szórólap ötletek

 

A figyelem megragadás szórólap segítségével

Csábító lehetőség lehet a közösségi alkalmazásokat használni, amelyekben hirdethetjük szolgáltatásainkat, de néha a bevált eszközök a leghatékonyabbak, ilyen eszköz például a szórólap.

Galantusz Grafika

Grafikai tervezés, avagy kommunikáció szavak nélkül

A grafikai tervezés feladata, irányai és a hozzá szükséges készségek.

Az emberiség a történelem során sok módszert talált ki az egyértelmű kommunikációra és az információk terjesztésére, átadására. Napjainkban láthatjuk, hogy a grafikai tervezés magabiztosan foglalja el helyét a legnépszerűbb irányzatok között, különbféle vizuális eszközei révén.

Galantusz Grafika

Miért nem jó csak a közösségi oldalakra építkezni

Galantusz Grafika a partner projektjeid megvalósításában 

 Több millió vállalkozás áll kapcsolatban az emberekkel a Facebookon – kisebb és nagyobb cégek egyaránt.  A Facebookot havi szinten 2,5 milliárd ember használja a barátaikkal és családtagjaikkal való kapcsolattartásra, valamint a számukra fontos dolgok felfedezésére. A Facebook-oldalak segítenek az embereknek felvenni a kapcsolatot vállalkozásoddal.

Galantusz Grafika